Skybrudssikring med højvandslukke

Madsens Multientreprise ApS har med stor fornøjelse arbejdet med skybrudssikring og højvandssikring i en lang årrække. Disse ydelser er henvendt til dig, som gerne vil sikre dig mod oversvømmelser i kælderen.

Sikring mod skybrud – undgå oversvømmelse i din kælder

Det er boligejerens værste mareridt at opdage, at kælderen er blevet fyldt med vand, men det kan heldigvis undgås i langt de fleste tilfælde. Det er både dyrt og besværligt at rydde op efter en oversvømmelse, hvorfor det giver god mening at forebygge oversvømmelser.

Madsens Multientreprise ApS kan effektivt sikre din kælder mod skybrud, så du kan sove trygt og godt om natten. Det er umuligt at ændre på vejret, men det er naturligvis ikke ensbetydende med, at du skal lade regnvandet få lov til at forårsage store skader på din bolig.

Regn og skybrud har kostet mange boligejere dyrt, da den store mængde regnvand i værste fald kan ødelægge både vægge og gulve samt inventar og diverse ejendele.

Højvandssikring eller stormflodssikring – kært barn har mange navne. Det er ikke desto mindre fordelagtigt at sikre sin bolig mod oversvømmelser, da skybrud langt fra er et sjældent fænomen herhjemme.

Levering og montering af højvandslukke

Vi tilbyder både levering og montering af højvandslukke, så du kan forebygge langt de fleste vandskader. De smarte højvandslukkere er allerede blevet monteret i mange danske hjem og måske bliver dit hjem det næste i rækken? En højvandslukke sørger for, at kloakvandet ikke løber baglæns i kloakrøret i tilfælde af, at kloaksystemet for alvor er under pres. Det er med til at sikre dig mod oversvømmelse i kælderen.  Kontakt os og få et godt tilbud. 

Serviceaftale lovpligtigt eftersyn – Vi tilbyder årlig service af din højvandslukke. 

Det er vigtig at du får foretaget et årligt eftersyn din højvandslukke,  da det er lovpligtigt, for at sikre at din højvandlukke forbliver funktionsdygtig. Samtidig skal du også være opmærksom på, at din forsikring ikke dækker ved skybrud, hvis du ikke har haft det årlige lovpligtige eftersyn. 

Vi tilbyder en løbende årlig serviceaftale hvor vi efterser din højvandslukke for eks. sliddele, udskiftning af defekte del, funktiontjek, mv. så du er sikret hvis uheldet skulle være ude. 

Autoriseret og professionel skybrudssikring 

Multientreprise – Vi er autoriseret kloakmester og professionelle i etablering af skybrudssikring med højvandslukke og montering og nedgravning af regnvandsfaskiner, Så vi klarer hele opgaven for dig. 

 

Vi varetager også alle entreprise opgaver indenfor anlægning af fundamenter, kloakering, brolægning & flisebelægning mv. 

Kontakt os og hør mere om dine muligheder.

 

skybrudssikring af kælder med højvandsslukker Brolægger, brolægning, flisebelægning, belægning, omlægning af have

Bliv ringet op!
Brolægger, brolægning, flisebelægning, belægning, omlægning af have