Regnvandsfaskine – Nedgravning, montering & installation

Regnvandsfaskine – Nedgravning, montering & installation

Danske boligejere investerer i regnvandsfaskiner som aldrig før, men hvorfor skal netop du overveje at købe en til dit hjem? Med det utilregnelige Danske vejr, er spørgsmålet næsten, om du kan undvære en regnvandsfaskine?

Få monteret en regnvandsfaskine – Miljøvenlig faskine til regnvand

Danmark er et land, som desværre byder på store mængder regn i løbet af året, og netop den store mængde regnvand er skyld i mange problemer.

En regnvandsfaskine er en miljørigtig løsning, da regnvandet siver ned i grundvandet i stedet for kloakkerne. Du kan dermed skåne miljøet, selvom det ikke nødvendigvis er hovedårsagen til, at du vælger at investere i en regnvandsfaskine. Den miljømæssige fordel hænger sammen med, at belastningen på kloakkerne reduceres, mens grundvandsdannelsen øges.

Du er meget velkommen til at indhente tilbud på levering og montering af en regnvandsfaskine og en dertilhørende sandfangsbrønd. Den såkaldte sandfangsbrønd har til opgave at forhindre, at blade og affald finder vej til faskinen. Det skal desuden nævnes, at vi også tilbyder vedligeholdelse af brønde.

Nedsivning af regnvand – Forebyg effektivt oversvømmelser med en regnvandsfaskine

Det er muligt at forebygge oversvømmelser med en regnvandsfaskine, da faskinen nemt opsamler regnvand og lader det sive ned i jorden. Det er vores fornemmeste opgave at guide dig gennem hele forløbet, da der skal tages hensyn til både jordtype, faskinens størrelse, den ideelle placering, eksisterende installationer og meget andet.

Regnvandsfaskinen og sandfangsbrønden stjæler ikke unødig opmærksomhed, hvorfor du ikke skal være bekymret for din have. Det er som privatperson uden den rette ekspertise ikke en god idé at opføre en regnvandsfaskine på egen hånd, hvorfor opgaven bør overlades til professionelle. Det er selvfølgelig her, vi kommer ind i billedet, da vi har styr på hele processen.

Få et uforpligtende tilbud

Hvad koster det at få opført en regnvandsfaskine? Der findes ikke én konkret pris, men du kan selvfølgelig få beregnet en pris på din opgave. Vi er prisvenlige og vil gøre vores ypperste for at udarbejde et uimodståeligt tilbud til dig. 

Vedligeholdelse og service af brønde

Sandfangsbrønden som tilkobles regnvandsfaskinen kræver løbende vedligeholdelse, da brønden kan blive stoppet af blade, sten mv. Vi yder løbende vedligeholdelse af brønden. Kontakt os for at høre nærmere. 

Autoriseret entreprenør

Som en del af multientreprise er vi også autoriseret kloakmester  og har derfor stor ekspertise samt autorisering til at uføre alt arbejde omkring installation af din regnvandsfaskine.

Vi monterer og servicerer også højvandslukke til både erhverv og private.  Læs mere om skybrudssikring og sikring af kælder her.

Bliv ringet op!

Giv os en anmeldelse på anmeld-haandvaerker.dk!

Følg os på Facebook!

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.