Saltning af veje i København med vejsalt.

Professionelt arbejde og mange års erfaring med saltning af veje mm.

Saltning og snerydning kan være en stor del af vinterens fornøjelser og derfor er det godt at sikre sig når isen kommer frem, så man ikke går og falder, kører galt eller det der er værre. Saltning med vejsalt af fortove, veje, gangarealer, stier, fællesarealer mm. skal derfor til og er jo som bekendt noget man enten kan klare selv eller få hjælp til.

Hos Madsens Multientreprise, har vi over 25 års erfaring med at salte og sneryde og kan derfor være behjælpelig med netop saltning af veje, gangarealer, fortove, stier, fællesarealer mm. professionelt udført og efter alle regler. Vi har saltningsmaskiner til forskellig brug og har derfor og klaret saltning for stat og kommune, villakvarterer, grundejerforeninger, ejerforeninger og andelsboligforeninger mm. Vi salter i København og omegn og klarer naturligvis snerydning ligeså.

Kontakt os og få hjælp allerede i dag, på telefon 40531552 eller benyt kontakt formularen her på siden, så kontakter vi dig.

Regler for saltning

Der gælder grundlæggende de samme regler for saltning, som ved snerydning.

Vi har alle pligt til at salte, som vi har med snerydning. Man har et ansvar for sin egen og andres sikkerhed og kan desværre komme i vanskeligheder, hvis man har skovlet sne og underlaget fortsat er glat og man ikke har saltet, derfor anbefales det som en selvfølgelighed.

Herunder finder du et par regler for saltning, som kan være en god ide, at skrive sig bag øret.

  • Du skal salte, efter du har ryddet sne, inden kl. 7 på hverdage og inden kl. 9 på søndage og helligdage.
  • Ligger der mere en 3 centimeter sne, anbefales det, at man fjerner sneen så dybden kommer under og først derefter starter sin saltning.
  • Vejsalt er godt til bekæmpelse af glat føre, men kommer temperaturen ned under 10 grader celsius, begynder mængden af salt der skal bruges for, at det skal virke efter hensigten, at være skadelig for naturen. Derfor skal der andre metoder i brug. Vi anbefaler at du sikrer dig, at din snerydning er i helt i top inden du kaster dig ud i at salte og at du hellere følger reglen før undtagelsen.

Kontakt os og få hjælp allerede i dag, på telefon 40531552 eller benyt kontakt formularen her på siden, så kontakter vi dig.

Læs mere om snerydning her

Saltning af veje - Regler for saltning! Saltning i København

Bliv ringet op!
Korrekt saltning